Rocková sobota s HARLEJEM!

Sobotní rockovou noc v Kovářově odstartovala v půl osmé kapela Gate Crasher. Kapela, která předskakovala takovým legendám jako Deep Purple, Aerosmith nebo samotným Iron Maiden, doplatila na velmi brzký začátek akce, ale pomalu příchozí diváky určitě nezklamala a pobavila.

 

Někdy kolem půl deváté na pódium vtrhla kapela ZakázanÝ ovoce a už celkem solidně zaplněný kulturní dům v Kovářově dával hlasitě nejevo, že je zÝo baví. Kapela má za sebou už pět studiových alb, vystoupení na většině festivalů v České republice, včetně těch největších jako je Masters of rock, Votvírák nebo Rock for People. ZakázanÝ ovoce slušně rozpohybovalo kovářovské publikum, které si vytleskalo dva přídavky.

 

S blížící se desátou hodinou se sál naprosto zaplnil a všichni nedočkavě vyhlíželi hlavní hvězdu večera kapelu HARLEJ. Harlej na sebe nenechává dlouho čekat a pár minut po desáté rozjíždí svou šou plnou kouře světel a hlavně vynikající muziky. Diváci od první písničky doslova šílí, tleskají a zpívají všechny songy, které Harlej do nich sype. Dochází i na novinku Hodný holky zlý kluky chtěj, která má chytlavou melodii i text a to až tak, že málokdo si při odchodu nezpívá na na na na ná na na na. Při písničce Než to s náma půjde ke dnu letí mezi diváky několik plážových balonů. Je vtipné pozorovat, jak to kapelu i diváky baví. Po několika, nebál bych se to napsat „lidovkách“ jako Proč pocit mám nebo Svařák přicházím o hlas, ale ani to mě neodradí od toho, abych si zbytek koncertu užil na plný pecky. Závěrem bych chtěl jen napsat: „Tomáši, Tondo, Milane, Libore a Kolinssi díky, díky, díky za další vynikající večer strávený s Harlejem“. Letos jich už bylo nepočítaně…