ŽIVÁ ULICE: Soutěžte o roční předplatné MF Dnes – napište nejlepší reportáž!

Festival Živá ulice a MF Dnes vyhlašují soutěž o nejlepší reportáž z prvního dne festivalu

 

 

(Plzeň) Festival Živá ulice – Plzeňská setkání navazuje na osmnáctiletou tradici festivalu Na ulici a do Plzně přináší v průběhu tří měsíců přes šedesát koncertů, na dvacítku představení pouličního divadla, doprovodný a dětský program.

 

Živá ulice zahájí jednodenní akcí United Plzeň / ochutnejte hudbu z Ostrovů!, na které se představí “export” z pražského festivalu United Islands České Spořitelny – české kapely Please The Trees & Elpida, The Prostitutes nebo Baron Bane ze Švédska. Trojici doplní plzeňské kapely The Aprill a Epik Fajl, žonglérské duo Bratři v tricku a dětská představení z dílny Studia Damúza.

 

Plzeňské vydání MF Dnes a festival Živá ulice vyhlašují u této příležitosti soutěž otevřenou všem – napište nejlepší reportáž a vyhrajte celoroční předplatné MF Dnes a exkluzivní příležitost studijní stáže v kulturní redakci!

Navíc – první tři nejlepší reportáže dostanou unikátní příležitost vlastního blogu na iDnes.cz, který bude oproti ostatním umístěn přímo na domovské stránce plzen.idnes.cz.

 

Jaká jsou pravidla soutěže?

Jednoduchá…

1) Přijďte 23. června na náměstí Republiky – začíná se ve 14 hodin!

 

2) Bavte se, poslouchejte hudbu, dívejte se na divadlo, užívejte si atmosféru

 

3) Napište reportáž do 2000 znaků (ideálně 1500 znaků) vč. mezer

 

4) Pošlete ji (klidně i s fotografií) do 12:00 25.6. na email redplz@mfdnes.cz a do předmětu uveďte “Reportáž Živá ulice”

 

5) Pak už se ozveme! Nejlepší z reportáží bude navíc otisknuta úterním vydání MF Dnes Plzeňský kraj.

 

Těšíme se na na vaše příspěvky!

 

+ soutěžící nezískávají nárok na honorář za otisknutý článek

+ studentská stáž v redakci je neplacená