Vysmáté léto: V roli headlinera se představí Kabát!
23.7.2011
23.00
23.00
23.00
23.00

Do Kadaně se po čtyřech letech vrací Kabáti! Představí zde nejen skladby z aktuální desky Banditi di Praga, ale zahrají i své osvědčené hity jako Dole v dole, Má ji motorovou, Colorado, Malá dáma aj.

Mezi další taháky letošního ročníku, který proběhne 23.7.2011, budou určitě patřit kapely Nightwork, Support Lesbiens, téměř stálice festivalu – pražští Eddie Stoilow nebo populární písničkář Tomáš Klus. Fanoušky tvrdší muziky jistě potěší vystoupení skupin Krucipüsk, Attari Terror či německých Illectronic Rock.

Festivalová produkce opět nabídne i divadelní scénu a rodinám s dětmi bude v kouzelném prostředí kadaňského podhradí znovu k dispozici dětský koutek.

V loňském roce se Vysmáté léto zařadilo mezi tzv. „čisté festivaly“, které jsou takto certifikovány za svůj šetrný postoj k životnímu prostředí. Stánek kolektující kelímky pro jejich následnou recyklaci byl prakticky neustále v obležení a v závěru festivalu nabídl pohled na spirálu složenou z úctyhodných 12 275 kelímků. V úspěšně započaté tradici bude festival nejen pokračovat, ale rád by výši loňské sbírky pokořil.

Vstupenky jsou k dostání v distribuční síti Ticketstream a v dalších lokálních předprodejích. Do konce května je návštěvníci festivalu pořídí jen za 500,- Kč, od 1.6. za 550,- Kč a na místě za 650,- Kč. K dispozici budou i V.I.P. vstupenky za 1350,- Kč. Děti do 125 cm mají vstup zdarma.

Více informací na www.rockfest.cz