LaFest – 3.10.2009

barevne_pdf1Co je to vlastně LaFest? Předně: LaFest je festival v Chapeau Rogue  kde vystoupí AFTERSPOON FAKE TAPES DJBROOKLYN a noho dalších. Tento LaFest, v pořadí devátý a zatím největší se uskuteční již tuto sobotu, tedy 3.10.2009 od 17:00.  V  Chapeau Rogue bude opravdu narváno, a to proto, že LaFest obsadí vlastně celý klub, celé tři podia, od z hora až dolů.

Na co se tedy můžeme těšit? Na Live stage zahrají kapely jako  Black Roses, Fake Tapes,  Annies Trip, Afterspoon, Divine  a NeoSound. Souběžně s kapelama bude program na DRUM´N´BASS stage. Pořadí zatím není definitivní, jasné je ovšem to, že klasické pecky ( IM CYBER, AKIRA, BROOKLYN…) jejich hraní se podle pořadatelů protáhne až do ranních hodin.

barevne_pdf

2009-09-lafest-zari-2009

Po festivalu Vám tedy přineseme žhavé rozhovory jak s pořadateli festivalu tak s učinkujícími.

Devátý LaFEST je zlomový, protože to nebude již „obyčejný“ festival, ale MULTI – ŽÁNROVÁ RYCHTA! Můžete se těšit na 3 stage plné skvělé muziky a libového beatu! V jeden okamžik bude znít našláplý rock v underground live stage, pěkně dunivý drum´n´bass v club stage a na bar stage se můžete těšit na chill-out funky a house