DYMYTRY – „KRBY KAMNA TURYNA TOUR 2017“  ve Staňkově

V sobotu 18.2. dorazí Dymytry se svým „ KRBY KAMNA TURYNA TOUR 2017“ do Lidového domu ve Staňkově. Hostem tohoto turné jsou kapely  X-Core a Loco LocoDymytry jsou metalová kapela, označující sama sebe za průkopníky moderního hudebního stylu „Psy-core“. Svou nekompromisní kytarovou smrští, doplněnou sugestivním zpěvem a predátorskými maskami z Národního divadla se z vystoupení této party stává nevšední podívaná, kterou lze vidět na koncertech po celé České republice. Tato kapela má na kontě již několik alb a můžeme ji také pravidelně vídat na festivalech jako je Masters of Rock, Benátská noc, Pekelný Ostrov a dalších…. V  loňském roce jeli Dymytry dnes už tradiční turné s Arakainem a k této příležitosti vydali CD Arakain Dymytry Live 2016. V letošním roce potěšili Dymytry své fanoušky nejen již zmiňovaným turné, ale i nově vydaným klipem „Barikády“.

 

Kapela X-Core ( hardcore-metalcore ) vznikla v roce 1998. Své první CD s názvem „ Tobě Bestie“ natočila kapela v roce 2003. V roce 2016 prošla skupina personálními změnami v sestavě a vydala čtyř songové EP  s názvem „Pokora“. V letošním roce natočili X-Core klip s názvem „Lžeme sami sobě“.

 

Dalším hostem turné „KRBY KAMNA TURYNA TOUR 2017“ bude rock-screamová skupina Loco Loco. Tato parta vydala dvě CD. První CD vzniklo v roce 2013. Druhé CD bylo vydáno v roce 2016 a nese název „Kdo je víc“.  V loňském roce potěšili Loco Loco své příznivce vydáním nového singlu s názvem „Nevím jak je venku“.

https://www.youtube.com/watch?v=-pBDVGTHhmM