Narozeninový koncert skupiny ŠKWOR 15. 11. 2013 – Incheba Arena Praha!
15.11.2013
20.00

zdroj: archiv kapely

Kapela Škwor, která je na české hudební scéně letos přesně 15 let, připravuje na 15. listopad 2013 unikátní koncert a vydá nové album.

 

Půjde o jejich historicky největší velký samostatný koncert, navíc jediný v Praze v roce 2013. V Incheba Areně na pražském Výstavišti se speciální scénou a výjimečným programem vystoupí Škwor ve složení Petr Hrdlička, Leo Holan, Tomáš Kmec a Martin Pelc, ale také atraktivní hosté. Na koncertě zazní novinky z chystaného alba, které vyjde na podzim letošního roku, ale i průřez repertoárem, zahrnující největší hity kapely, včetně několika na koncertech dlouho nehraných skladeb.

 

„Řekli jsme si, proč nezkusit i něco jiného, máme letos patnácté narozeniny, tak proč to tedy pořádně neoslavit. Je to oslava jak pro nás, tak pro naše fanoušky, kteří nás podporují již spoustu let. Chtěli bychom tímto ukončit éru 15 let a nastartovat další skvělou etapu plnou koncertů, nových nahrávek, věrných fanoušků a nových zážitků“, dodává kapela.

 

Posledním studiovým albem Škworu byl „Drsnej kraj“ z roku 2011, za který skupina obdržela „zlatou desku“ a zatím posledním vydaným titulem bylo na podzim loňské roku vydané live DVD „Natvrdo“.

 

Vstupenky lze zakoupit v předprodeji od 28. 3. 2013 na: www.ticketstream.cz

 

Super akce pro fanoušky. V prodeji je limitovaná edice vstupenek. Cena se bude postupně zvyšovat! Ten, kdo nezahálí a vstupenky koupí včas, může je mít za pouhých 220 Kč.