UDG pokřtili své první DVD „Cirkus live“!

Ve středu 30.3.2011 se v pražském klubu Lucerna Music Bar konal křest prvního DVD populární kapely UDG. DVD nese název „Cirkus live„. Proč zrovna takto? DVD se na konci loňského roku, konkrétně 16.11.2010 natáčelo v šapitó na pražské Invalidovně.

Křest spojený s koncertem v rámci JamRock tour 2011, které UDG jedou s kapelou Mother´s Angels, která jim i tento koncert předskakovala, začal něco málo před 21h. „Andílci“ začli songem Leť, který je pilotním singlem jejich alba Můj dům. I když většina z tisícovky přítomných fanoušků předkapelu viděla, po dotazu zpěváka Kuby, poprvé, sklidila velké ovace a publiku řádně rozproudila krev v žilách.

Kolem 22h. na pódium postupně „naběhli“ členové UDG v čele s bubeníkem Jugim, který byl oděn, jako vždy, ve své oblíbené sukni. Kapela zahrála kolem 25 písniček, dalo by se říct průřez 3 oficiálními alby, včetně hitů Kurtizána, Motýl a nebo Hvězdář. Přidali také novinku, která má pracovní název „Najednou“ a jelikož fanoušci byli neodbytní, zazněla také vůbec první píseň kapely, Loutkové divadlo. Na pódiu se vystřidala také řada hostů jako Bára Zemanová, Roman „Prochajda“ Procházka nebo Johny z Mother´s Angels.